Home » Over Q2P

Over Qualified2Produce


Yul.png

 Yul Stam

Sinds 2008 ben ik actief als interim-manager en heb in mijn interim-periode vele sales-opdrachten mogen vervullen voor de zakelijke markt. In mijn interim-jaren heb ik regelmatig gebruik gemaakt van externe telemarketingsbureaus en ben ook regelmatig teleurgesteld in de resultaten die ze hebben opgebracht. De teleurstellingen hebben mij er toe gebracht om zelf een telemarketingbureau op te zetten, die u volledig ontzorgt en in hoge mate aan bijdraagt dat u het optimale uit uw (kostbare) eerste contacten haalt. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd dat “het leveren van kwalitatieve afspraken” de sleutel is tot een succesvolle en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door samen met de opdrachtgever de juiste kaders en criteria te bepalen, staan we garant voor een stabiele toelevering van kwalitatief hoogwaardige bezoekafspraken voor uw organisatie.

 

Onze missie

Onze missie is een optimale en positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. Dit doen wij door het voeren van kwalitatieve gesprekken zodat deuren zich openen, waardoor onze klanten en wijzelf tevreden zijn, gedreven vanuit de passie voor ons vak. Hierbij streven wij naar een langdurige samenwerking zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers. 

Mijlweg-7-Vianen-logowebsite2.jpg

Kwaliteit gegarandeerd

De ondersteuning van Qualified2Produce is als telemarketingbureau uniek als het gaat om kwaliteitswaarborging. Alle gesprekken met leads worden bij ons automatisch opgenomen en de gemaakte bezoekafspraken worden door de coach van de afdeling nageluisterd, om de kwaliteit van de afspraken op het hoogste niveau te houden. Hierdoor houden wij niet alleen onze salesprofessionals alert, maar kunnen wij eveneens de belofte van het leveren van hoogwaardige kwalitatieve bezoekafspraken aan u waarmaken.